The Art of the Armorsmith

13.12.2008 15:23

Jedna z mých postav umí Armorsmith. Než jsem udělala quest The Art of the Armorsmith, hodně jsem se zapotila. Hlavně jsem nevěděla, jak na to. Pak jsem našla na Thottbotu tento návod: https://thottbot.com/v18258. Třeba se někomu bude hodit jeho volný překlad :)
(Angličtinářům se omlouvám, snažila jsem se o srozumitelnost pro hráče WOW, nikoliv o pěkný čtivý a přesný překlad)
 
Jak se stát "Armorsmithem"
 
Když máš úrověň Blacksmithingu na určité hodnotě, myslím "expert", když mluvíš s trainerem v IF, zeptá se tě, jestli Armorsmith nebo Weaponsmith.
 
Takže pro Armorsmith udělej:
1. Potvrď Armorsmith
2. Budeš nasměrován na Dwarfa u kovadliny a ten ti řekne o tom, jaké je to být Armorsmith. Dá ti quest, abys udělal 7 věcí: 4 ornate mithril helmits, 2 ornate mithril boots, 1 ornate mithril breast plate. Ale víš co? Tento quest je vrchol ledovce. Nemáš recepty na tyto věci, nejsou na seznamu u trenéra a on ti neřekne kam jít ani s kým mluvit!
3. Promluv s s Hank the Hammer ve Stormwindu a udělej jeho quest, který ti otevře quest v Booty Bay (u kovadliny venku) "part of Mitrhil order".
4. Promluv s chlapíkem v Booty Bay, ten tě nasměruje na Dwarfa v divočině v SV.
5. Gavan (ten v divočině) bude mít tři questy, dodat určitý počet mithril bar, iron bar, citrine, atd. Po každém dokončeném questu ti dá recept.
6. Poté tě nasměruje na svého studenta (u kovadliny uvnitř města), který studuje v Gadgetzan.
7. Tento student bude mít další tři questy, které ti dodají další recepty. Po každém questu dostaneš recepty. Ale stále nemáš recept na Ornate mithril helmit.
8. Takže jdeš do Gadgetzan a promluvíš s Night Elfem u kovadliny. Má 3 questy a za jeden z nich dostaneš recept na Ornate mithril helmit.
9. Po tomto všem můžeš dokončit původní quest The Art of Armorsmith.
 
PS:  Není to tak zmatené, jak to vypadá. Poté co dostanete tento quest, jděte za kovářem do SW a pak už vás Questhelper docela rozumně vede :)
 
 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode